De Spraakversterker is onderdeel van Relacts - Telefoon: 0031 651 432 485 - info@relacts.nl.

Ontwikkeling van lesmateriaal en voorstellingen wordt ondersteund door de Nederlandse Taalunie.

Home Voorstellingen Workshops Training Liedjes Over ons Tarieven Opdrachtgevers Contact

privacy protocol

Privacy protocol


E-mail en contactformulier

Wanneer u ons via deze website een e-mail stuurt of een contactformulier invult, worden uw gegevens uitsluitend bewaard om:

  1. Uw e-mailbericht te beantwoorden.
  2. Indien van toepassing te corresponderen over onze voorstellingen, offertes en boekingen.
  3. U op de hoogte te houden van nieuwe voorstellingen.


Uw e-mail komt binnen in het e-mail programma Outlook 2010. Wanneer u een optie of boeking plaatst worden uw gegevens bewaard in een softwareprogramma (feestbased - De beheerders van Feestbased hebben geen inzicht in de gegevens) dat beveiligd is met een gebruikersnaam en wachtwoord. Vanuit dit programma worden offertes en contracten verzorgd. Uw adresgegevens worden in dit programma bewaard om u bij volgende boekingen van dienst te kunnen zijn.  U kunt te allen tijde een uitdraai van uw gegevens opvragen via info@relacts.nl


Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en sturen uw gegevens in geen geval door naar anderen, tenzij wij hier u uitdrukkelijk toestemming voor hebben gevraagd.


Wilt u dat uw gegevens niet gebruikt worden of verwijderd worden uit één van bovenstaande programma’s? Mail dan naar info@relacts.nl of belt u met Timo van den Heuvel 0651432 485.


Foto’s

Op de website staan foto’s van onze optredens. Op enkele foto’s staat ook publiek afgebeeld. Wij hebben waar mogelijk toestemming gevraagd om deze foto’s te gebruiken. Mocht u zelf ongewild zichtbaar zijn op een foto of iemand kennen die  ongewild zichtbaar is, mail of bel dan direct naar Timo van den Heuvel. info@relacts.nl – 0651432 485. De foto zal dan onmiddellijk worden verwijderd of de persoon om wie het gaat zal onherkenbaar worden gemaakt.